Hjem - Lions Hals Sophie Hedvig

Vi hjælper

Klubbens virkeområde er primært i den tidligere Hals Kommune, hvor der ydes humanitær hjælp af forskellig art.

Hvor kommer pengene fra?

Pengene til den humanitære hjælp kommer fra forskellige aktiviteter; Julemarked, Loppemarked i Hals, Frokostjazz-arrangement, Tulipanaktiviteten - "Med Lions - Mod misbrug", salg af lopper, servering mv.

Vi møder stor opbakning til vores aktiviteter og vil gerne takke vores sponsorer - både private og virksomheder - som med deres støtte gør det muligt for os at hjælpe andre.

Hver krone, vi tjener, går ubeskåret til hjælpearbejde!

Vi har bl.a. støttet følgende aktiviteter:
  • FDF Landslejr
  • Julehjælp
  • Hjælp Voldsofre
  • Knæk Cancer
  • Broen, Aalborg
  • Ungdomslejr
  • SOS Børnebyerne
  • Polske Børn
  • Children at Risk, Indien
  • Medical Care, Meyanmar
Donationer

Vi donerer årligt pengebeløb til velgørende formål. I marts 2022 var vi så heldige at have besøg af "Palliativt Team for Børn og Unge, Region Nordjylland", og vi var glade for at kunne sende 5.000 kr. med dem hjem og på den måde støtte op om de tilbud og den indsats, som de yder.  Tak for besøget - og tak for jer.