Hjem - Lions Hals Sophie Hedvig

Tulipanaktivitet

Tulipan-aktiviteten - "Med Lions - Mod misbrug"

"Med Lions - Mod misbrug" har gennem en årrække kendetegnet en massiv bekæmpelses-/forebyggelsesindsats mod misbrug.

Alle Lionsklubberne i Danmark har en klar målsætning i forhold til at medvirke i en indsats overfor misbrug - det gælder også Sophie Hedvig.

Vi i Sophie Hedvig prioriterer aktiviteten "Med Lions - Mod misbrug" højt, da den harmonerer med Lions-organisationens formål, nemlig at yde en indsats i det frivillige, sociale arbejde på et humaniært grundlag. Vi sælger derfor hvert forår tulipaner og er glade for, at virksomheder, forretninger og private støtter projektet ved at købe vores buketter.

Efter en ufrivillig pause i 2020 og 2021 gr. Corona har i vi 2022 genoptaget aktiviteten, og i marts 2022 kunne vi med støtte fra vores trofaste aftagere i Gandrup, Vester Hassing, Ulsted og Hals berette om ikke mindre end 148 solgte buketter til 100 kr. pr. buket.

I 2023 har vi med vanlig trofast støtte fra lokale aftagere solgt ikke mindre end 175 buketter til 125 kr. pr. buket.

Al overskud gik direkte til projektet, og vi vil gerne sige alle vores trofaste støtte en kæmpe tak.