Hjem - Lions Hals Sophie Hedvig

Hvem er Lions Club Sophie Hedvig Hals

HVEM ER VI ?
Lions Club Sophie Hedvig Hals er en klub bestående af knap 30 kvinder.
Mange af klubbens medlemmer har haft et ønske om at være aktive og yde humitært støtte, i tiden hvor overskud med alderen er opstået. Nogle er fortsat erhvervsaktive, og en del er på efterløn eller pension.

HER MØDES VI
Vi holder klubmøde kl. 18.30 den 1. torsdag i måneden. Pt. afholder vi møde på Gæstgivergården Gandrup.
Mødet indeholder foruden dagsorden også spisning med 2 retter for egen regning, pt. 200 kr. incl. drikkevarer.
Klubben holder sommerferie i juli og august.

HVAD KOSTER DET ?
Medlemmerne har p.t. vedtaget, at det årlige kontingent er
1200,- kr., som betales hvert kvartal. Kontingentet anvendes bl.a. til afgift til distriktet og til Lions Danmark.

DET FÅR VI UD AF DET ?
Vi har et godt socialt liv i klubben, hvor omgangstonen er fornøjelig og kammeratlig. Vi er sammen om aktivitetsarbejdet i det omfang tid og helbred tillader det. Vi diskuterer mange emner på møderne, dog aldrig politik og religion. Nogle af klubmøderne kan være virksomhedsbesøg eller foredrag mm.