Hjem - Lions Hals Sophie Hedvig

Tulipanaktivitet

Tulipan-aktiviteten - "Med Lions - Mod misbrug"

"Med Lions - Mod misbrug" har gennem en årrække kendetegnet en massiv bekæmpelses-/forebyggelsesindsats mod misbrug.

Alle Lionsklubberne i Danmark har en klar målsætning i forhold til at medvirke i en indsats overfor misbrug - det gælder også Sophie Hedvig.

Vi i Sophie Hedvig prioriterer aktiviteten "Med Lions - Mod misbrug" højt, da den harmonerer med Lions-organisationens formål, nemlig at yde en indsats i det frivillige, sociale arbejde på et humaniært grundlag. Vi sælger derfor hvert forår tulipaner og er glade for, at virksomheder, forretninger og private støtter projektet ved at købe vores buketter.

I 2019 binder og udbringer vi buketterne d. 2. april. Lions Club Sophie Hedvig Hals kontakter vores trofaste støtter i Hals erhvervsliv i løbet af marts måned.

Har du lyst til at støtte vores kampagne ved køb af en eller eller flere buketter tulipaner, skal vi have din bestilling senest d. 27. marts til sophie-hedvig ved lions prik dk. Der er 10 tulipaner i én buket til til 100 kr. pr. buket. På forhånd tak.